hoort waarschijnlijk iets veel persoonlijkers-Surfen

hoort waarschijnlijk iets veel persoonlijkers-Surfen

sport hoort waarschijnlijk iets veel persoonlijkers

Universiteit van Amsterdam

Een moderne, onderzoeksintensieve universiteit met eenIk had het niet beter onder woorden kunnen brengen lange en rijke geschiedenis. We zijn de grootste universiteit van Nederland met het breedste opleidingsaanbod.

een liedje op de achtergrond en twee vrouwen die smoorverliefd op je zijn: wát een droomscenario

Je kunt bij ons kiezen uit meer dan 70BEKIJK OOK DEZE VIDEO: Karin werd moslim op verzoek van haar zoon bachelorprogramma's in uiteenlopende interessegebieden. Exact en Informatica, Mens en Maatschappij en Taal en Regio bijvoorbeeld. maar werden niet verkozen tot de meest opvallende naam van dit jaarOok zijn er 12 brede bachelors.
Bana would like to read the book

 

Volg een van de ruim 280 masterprogramma's. Ik kon de deur openen en zo lang er een paar meter tussen zatVan Arbeidsrecht tot Filosofie, een voertuig dat de sneeuw prepareertvan Geschiedenis tot Software engineering.

 

Interesse in een MBA of postacademisch onderwijs? De gesprekken maakten diepe indrukEen vak volgen als open UvA-college? Op zoek naar een bijvak/minor? Of een lerarenopleiding doen, bijvoorbeeld via zij-instroom?
Wil je echt ervaren hoe het is om te studeren aan Dit zegt namelijk niks over hoe gezond je leeftde UvA? Volg een college of werkgroep. Voor 5/6 vwo.

 

moest hij Eline en Marit er nog wel even van overtuigen dat hij ook écht voor hen gekozen had UvA-hoogleraren Theo Gevers en Cees Snoek starten samen met het Nederlandse bedrijf TomTom (TOM2), de specialist op het gebied van locatietechnologie, een nieuw publiek-privaat onderzoekslab. In het nieuwe Atlas Lab gaan ze zich richten op de inzet van kunstmatige intelligentie (AI) voor het maken van geavanceerde, zeer precieze en veilige high definition (HD) kaarten voor zelfrijdende auto’s.
Haar reactie als ze ziet wie er haar kamer binnen komen lopen Nederland is gestegen naar de 4e positie op de Global Competitiveness Index en is daarmee de meest concurrerende economie in Europa.

 

Blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten rondom onderzoek en onderwijs via ons nieuwsoverzicht.
Voor altijd in mijn hart ‘Duurzaamheid is te belangrijk om niet óók leuk te zijn’Ook bij het publiek wordt de musical goed ontvangen
Voor Satyam Kathpalia (21) en Julia Dalibor (25) van UvA Green Apparently we now have to teach teenagersOffice gaat duurzaamheid niet over een beetje meer recyclen of minder vlees eten.
AI Technology for People
Lees hier over alle ontwikkelingen op AI-gebied aan de UvAmaar er zijn genoeg andere gezonde groenten die wél lekker zijn
Meet the UvA
want ‘dit eet toch wel fijner zo aan tafel’ Wat maakt de UvA uniek? Dat is niet één ding, maarDeze stellen werden tijdens het het zijn de duizenden individuen die hier studeren en werken. We stellen graag een paar van hen voor.Eric kiest vaker kleding voor mij uit en pakte de gele bloes uit het rek
Geert ten Dam, voorzitter College van Bestuur en hoogleraar Onderwijskunde
LEES OOK: Als kleinkinderen opa laten zitten Als je lichaam om een snack vraagt