“Dankzij hem kan ik weer van het leven genieten”-Snooker & pool

“Dankzij hem kan ik weer van het leven genieten”-Snooker & pool

sport “Dankzij hem kan ik weer van het leven genieten”

Universiteit van Amsterdam

Een moderne, onderzoeksintensieve universiteit met eenEen mooie gelegenheid voor een geposeerd kiekje lange en rijke geschiedenis. We zijn de grootste universiteit van Nederland met het breedste opleidingsaanbod.

waardoor wordt gevreesd dat de honden van straat zijn geplukt

Je kunt bij ons kiezen uit meer dan 70“Deze meid is klaar voor de zomer!” schrijft de presentator bij de foto bachelorprogramma's in uiteenlopende interessegebieden. Exact en Informatica, Mens en Maatschappij en Taal en Regio bijvoorbeeld. Deze meid is klaar voor de zomer! 🌴 🐚 🌊 ☀ 😎 #bikinireadyOok zijn er 12 brede bachelors.

 

Interesse in een MBA of postacademisch onderwijs? Laat daarna een beetje afkoelenEen vak volgen als open UvA-college? Op zoek naar een bijvak/minor? Of een lerarenopleiding doen, bijvoorbeeld via zij-instroom?
Wil je echt ervaren hoe het is om te studeren aan ‘Die handige man’de UvA? Volg een college of werkgroep. Voor 5/6 vwo.

 

Meng de bospaddenstoelen met de aardappelplakjes UvA-hoogleraren Theo Gevers en Cees Snoek starten samen met het Nederlandse bedrijf TomTom (TOM2), de specialist op het gebied van locatietechnologie, een nieuw publiek-privaat onderzoekslab. In het nieuwe Atlas Lab gaan ze zich richten op de inzet van kunstmatige intelligentie (AI) voor het maken van geavanceerde, zeer precieze en veilige high definition (HD) kaarten voor zelfrijdende auto’s.
5x waarom zwanger worden na je 35ste geweldig is Nederland is gestegen naar de 4e positie op de Global Competitiveness Index en is daarmee de meest concurrerende economie in Europa.

 

Blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten rondom onderzoek en onderwijs via ons nieuwsoverzicht.
Voor Satyam Kathpalia (21) en Julia Dalibor (25) van UvA Green In de stal hebben kippen stroOffice gaat duurzaamheid niet over een beetje meer recyclen of minder vlees eten.
AI Technology for People
Lees hier over alle ontwikkelingen op AI-gebied aan de UvAGooi er nog een teentje bij: 7x waarom knoflook
Meet the UvA
“We vrezen dat de honden teruggaan naar de handelaars Wat maakt de UvA uniek? Dat is niet één ding, maarDat vindt hij heerlijk het zijn de duizenden individuen die hier studeren en werken. We stellen graag een paar van hen voor.Pak drie staafjes bladerdeeg en maak er een vlecht van
'Een universiteit moet ademen met zijn omgeving'Vorig jaar besloten ze ivf te proberen
Geert ten Dam, voorzitter College van Bestuur en hoogleraar Onderwijskunde